Skoči na glavno vsebino

Za nami je šolsko leto 2019/2020. Za učence OŠ Loka Črnomelj je bilo zelo uspešno, kljub temu da je zaradi covida-19 odpadlo ogromno tekmovanj. Učenci so osvojili mnoga priznanja in se celo uvrstili v sam vrh države:

  1. mesto v državi na tekmovanju matemček in edina, ki je dosegla čisto vse točke je bila šestošolka Špela Brinc pod mentorstvom Veronike Vrbana. Zlato priznanje so na tekmovanju matemček dosegli še: Iva Kapele (5. r.), Lara Pezdirc (3. r.) pod mentorstvom Marjetke Žunič in Nataše Tine Prijanovič; srebrno priznanje pa: Špela Rom, Anja Grahek (9. r.), Nejc Kapele (7. r.), in Gal Špec (6. r.) pod mentorstvom Veronike Vrbanac, Toni Klepec (3. r.), Oskar Korošec (2. r.) pod mentorstvom Nataše Tine Prijanovič in prvošolci Timon Klobučar, Dora Brajkovič, Ana Pezdirc, Tian Bradač, Rok Skukan in Jana Peteh pod mentorstvom Ane Gorše in Tadeje Kuzma.
  1. mesto v državi na tekmovanju razvedrilna matematika je dosegla šestošolka Špela Brinc, mentorica tekmovanja je bila Katarina Pavlakovič, zlato priznanje je osvojil tudi Gal Špec (6. r.), srebrno priznanje pa Nejc Kapele (7. r.).
  1. mesto v državi na literarnem natečaju Iztiskanje črnine s črnilom za pesem Brazgotine je dosegla Eva Samarin Šterk pod mentorstvom Maje Kunič.
  1. mesto v državi na tekmovanju izobraževalni videoposnetki so pod mentorstvom Katarine Pavlakovič dosegli: Franc Absec, Gal Dragoš in Miha Domintrovič.

Na tekmovanju iz slovenščine za Cankarjevo priznanje je pod mentorstvom Maje Kunič zlato priznanje osvojila Zara Kavčič, srebrno pa Anja Rožič.

Na tekmovanju iz biologije – proteus je pod mentorstvom Alojza Hudelje zlato priznanje osvojil Gal Stopar.

Na tekmovanju iz biologije – sladkorna bolezen je je pod mentorstvom Alojza Hudelje srebrno priznanje osvojila Špela Rom.

Na tekmovanju iz angleščine so pod mentorstvom Tihane Malič srebrno priznanje dosegli trije devetošolci, in sicer Eva Samarin Šterk, Gal Stopar in Nadja Judnič.

Na tekmovanju iz kemije je pod mentorstvom Vide Muc srebrno priznanje osvojil Gal Stopar.

Na tekmovanju iz zgodovine so je pod mentorstvom Tomaža Grdešiča srebrno priznanje osvojili Gal Stopar, Anja Grahek, Špela Rom in Karlina Štrucelj (9. r.).

Na tekmovanju iz geografije so pod mentorstvom Helene Željko srebrno priznanje osvojili Gal Stopar in Špela Rom (9. r.), Zara Kavčič (8. r.), Eva Štukelj in Nejc Kapele (7. r.).

Na tekmovanju v računalniškem mišljenju ACM bober je srebrno priznanje osvojila Špela Brinc.

Mlajše učenke so si pod mentorstvom Davida Štefaniča priborile 1. mesto na področnem tekmovanju iz košarke.

Prav tako je 1. mesto na področnem tekmovanju iz badmintona pod mentorstvom Marka Šikonje dosega Nuša Butala, Eva Gorše pa je bila druga.

Pri malem nogometu pa so pod mentorstvom Roka Weissa starejši učenci na področnem tekmovanju dosegli 2. mesto.

Novinarski krožek OŠ Loka Črnomelj

Skupinska slika najboljših učencev OŠ Loka v šolskem letu 2019/20 z njihovimi mentorji, ravnateljico in žiupanom:

Dostopnost