Skoči na glavno vsebino

Letošnje leto se zaključuje, pred nami pa so tudi prazniki. Tako smo tudi letos pripravili prireditev v počastitev državnega praznika – dneva samostojnosti in enotnosti, ki ga praznujemo 26. decembra. Ker pa so trenutne razmere drugačne, kot smo jih vajeni, je letošnja proslava res posebna. Učenci in učitelji smo tudi tokrat stopili skupaj in v duhu časa pripravili virtualno proslavo, k sodelovanju pa smo povabili tudi Glasbeno šolo Črnomelj. V programu je sodelovala tudi naša petošolka Lina Rožman, ki se je s skladbo Nasmeh uspešno predstavila na letošnjem Glasu mladih (ZIK Črnomelj). S takim načinom ustvarjamo pogoje za dobro počutje vseh nas ter za pozitivno in inovativno učno okolje, ki zagotavlja razvoj naših učencev.

Letos mineva 30 let od pomembne odločitve – plebiscita za samostojnost Slovenije, zato smo posebno pozornost namenili tudi pogledu v preteklost in osvetlili zgodovinske dogodke. Ob tem so nastopili tudi učenci in popestrili program. Ker pa so pred vrati počitnice in božično-novoletni prazniki, z novim letom pa tudi upanje, da bo to prineslo čim več dobrega, so ob koncu proslave tudi naši učenci na zanimiv in prisrčen način izrazili svoje želje.

Vabimo vas k ogledu naše virtualne proslave, ob tem pa se spomnimo na pretekle dogodke in si zaželimo čim lepšo prihodnost. Naj novo leto prinese čim več dobrega!

Dostopnost