Skoči na glavno vsebino

<![CDATA[Mladinski center BIT v sodelovanju z Knjižnico Črnomelj v mesecu novembru, ki je mesec boja proti odvisnosti, organizira sklop predavanj na to temo. Predavanja so zelo koristna za starše, več informacij lahko izveste v sami priponki predavanja Andreja Pešca in Nare Petroviča.

andrej-pesec

nara-petrovic

 

Drugi dogodek, ki se bo zgodil to soboto, 26. 11. 2016, pa je Veliki otroški bazar z naslovom Najdi svoj talent, kjer se bodo predstavila društva in posamezniki, ki otrokom ponujajo možnosti za kvalitetno preživljanje prostega časa in razvoj raznovrstnih talentov.

Starši in otroci se bodo lahko pridružili različnim ustvarjalnim delavnicam, demonstracijam plesnih in športnih vadb, tečaju tujih jezikov za otroke, bobnanju na djembe ali prisluhnili resničnim zgodbam. V osrednjem dogodku, ki se bo začel ob 10. uri, pa nas bodo s svojimi nastopi razveselili lanskoletni zmagovalec šova Slovenija ima talent Jernej Kozan, aktualna državna prvaka (domačina) v hip hop parih-otroci, učenci glasbene šole Črnomelj in bobnarska skupina Dunumba.

otroski-bazar-crnomelj

 

Ta dogodek je prav tako na FB-strani MC BIT-a.

Na vsa predavanja in bazar je vstop prost, omogočila pa jih je Lokalna akcijska skupina za preprečevanje zasvojenosti Občina Črnomelj.

 

Prijazen pozdrav,

Simona Tasič

Mladinski center BIT

 ]]>

Dostopnost