Skoči na glavno vsebino

<![CDATA[V soboto, 11. 4. 2015, smo se že šesto leto zbrali na prireditvi »Dan druženja in gibanja vseh generacij«. Družilo se nas je 462 mladih, starejših, izkušenejših, sorodnikov, prijateljev, sosedov in s tem krepili medgeneracijske vezi ter dobre medsebojne odnose.

Dan smo pričeli s šolsko himno naših pevcev pod vodstvom zborovodkinj Majde Veselič in Anice Butala. Nato je zbrane pozdravila in povabila ter spodbudila k aktivnemu druženju ravnateljica Damjana Vraničar. Pred pohodom so nas ogreli še plesalci 3. in 4. razreda.

Lepo, sončno vreme nas je vodilo v tri smeri pohoda – Kanižarico, Butoraj in Čudno selo.

Ob povratku smo se zbrali na stadionu, kjer smo zaključili dan. Razglasili smo najmlajšega in najstarejšega udeleženca ter jima podelili priznanja in nagrade, ki sta jih prispevali kmetiji Filak in Štrucelj iz Gribelj. Za njun prispevek se najlepše zahvaljujemo.

NAJMLAJŠI udeleženec: Žiga Špec

NAJSTAREJŠI udeleženec: Jožef Gerzetič

Vsem udeležencem se zahvaljujemo za udeležbo pri skupnem druženju in gibanju. Ostanite zdravi še naprej, prispevajte k dobrim medsebojnim odnosom in skupaj ponesimo dobro voljo tudi na druge ljudi in bodimo takšni skozi vse leto.

Tim Zdrave šole

]]>

Dostopnost