Skoči na glavno vsebino

Ker učenec brez  računalnika nima enakih možnosti na poti izobraževanja, smo se na OŠ Loka Črnomelj odločili za humanitarno akcijo TUDI JAZ ŽELIM ENAKE MOŽNOSTI DO USPEHA, KOT JIH IMAJO MOJI VRSTNIKI.

V humanitarni akciji lahko sodelujete na dva načina:

1. Prispevate finančna sredstva za nakup  računalniške opreme. Priporočeni znesek je 20€, lahko pa ga seveda, glede na lastne možnosti, tudi povečate.  TR: SI56 0121 7603 0648 230 sklic 00 2020, namen: DONACIJA ZA HUMANITARNO AKCIJO 2020.

2.  Podarite delujoč prenosni ali stacionarni računalnik.

Priporočljiva konfiguracija za računalnike glede na zahteve programske opreme za delo na daljavo (Windows 7 ali več, MS Office, MS Teams, …), spomin najmanj 4GB, disk 120GB ali večji.  Pri prenosniku velikost zaslona vsaj 15 inčev, slovenska tipkovnica, miška, baterija in napajalnik. V kolikor imate še kaj uporabnega od računalniške opreme in tega več ne potrebujete, sprejemamo tudi: spletne kamere, zvočnike, mikrofone, tipkovnice, miške in zaslone. 

K sodelovanju  vabimo zaposlene na OŠ Loka Črnomelj, starše, posameznike, podjetja in organizacije. Verjamemo, da s skupnimi močmi lahko zagotovimo enake možnosti do uspeha vseh učencev, tudi po zaključku izobraževanja na daljavo tako omogočimo potrebno opremo našim šolarjem.  Za vsak vaš prispevek se vam iz srca zahvaljujemo.

Prispevke zbiramo do 15. 12. 2020.

Za vse nadaljnje informacije se lahko obrnite na:

Celotno besedilo razpisa humanitarne akcije.

Letak humanitarne akcije.

Dostopnost