Skoči na glavno vsebino

Z veseljem vam sporočamo, da se je naša šola letos po dolgem času udeležila regijskega tekmovanja v tehniki in tehnologiji, ki je potekalo v petek, 31. 3. 2023, na OŠ Trebnje. Tekmovanja se je udeležilo sedem učencev naše šole, ki so tekmovali v parih, razen pri obdelavi papirja, kjer se je tekmovalo  posamezno.

Žiga Malerič in Lara Pezdirc sta se pomerila v obdelavi papirja, medtem ko sta Martin Papež in Alen Mirtič dosegla 4. mesto v obdelavi lesa. Lan Kambič in Miha Kovač sta blestela v obdelavi umetnih mas in dosegla odlično tretje mesto. Razlike med prvimi tremi mesti so bile resnično minimalne. Na koncu je očitno zmanjkalo malo sreče. Na žalost pa je učenec, ki bi moral sodelovati z Juretom Wolfom zbolel, zato se je slednji tekmovanja udeležil sam, a se kljub temu ni vdal.

Tekmovanje je bilo za vse učence velik izziv, saj so se morali soočiti s številnimi izzivi in preizkusiti svoje znanje ter spretnosti. Učitelj je na dosežke učencev ponosen in vesel, da so se udeležili tekmovanja ter dosegli dobre rezultate, kljub temu da so se pod njegovim mentorstvom tega tekmovanja udeležili prvič.

Na koncu je treba poudariti, da je bilo tekmovanje odlična priložnost za naše učence, da pokažejo svoje znanje in spretnosti na področju tehnike in tehnologije, hkrati pa je bil to tudi izjemno pomemben korak pri razvijanju njihovega potenciala na teh področjih.

Mentor Peter Mravinec

Dostopnost